Koszt wysyłki: od 12,99 zł
Stan magazynowy:
Stan produktu: Nowy
Kupując ten produkt otrzymasz od nas 14 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zarejestrowanych w naszym sklepie.
migdałowej i błonnika ziemniaczanego, doskonale sprawdzi się w diecie ketogenicznej i low carb. Zawiera tylko 8 g węglowodanów na 100 g.
Idealna do panierowania mięs, ryb i warzyw.
Podczas smażenia nabiera złocisto-brązowego koloru i pozostaje chrupiąca.
Świetnie sprawdzi się w kuchni keto i low carb.
Masa netto: 200 g
Składniki: Mąka migdałowa, błonnik ziemniaczany, białko pszenne, inulina, drożdże, sól, woda.
Okres trwałości: 6 miesięcy
Przechowywanie: W suchym miejscu, z dala od wilgoci.
W naszym sklepie znajdziesz więcej niskowęglowodanowych wypieków. Sprawdź naszą ofertę i odwiedź nas na Facebooku.
Keto chleb farmerski idealny do jajek i past.
Codziennie na śniadanie – nie do znudzenia!
Panierka idealna – chrupiąca, nie nasiąka tłuszczem.
Nie przypala się, dobrze się smaży – polecam każdemu.
Chrupkość na medal, bardzo wydajna.
Używam do kalafiora i tofu – smakuje wybornie.
Naturalny smak, bardzo dobra jakość.
Super alternatywa dla klasycznej bułki tartej – na diecie keto niezastąpiona.
Pełen ziaren, chrupiący – świetnie wypieczony.
KETO bułka tarta to mój nowy hit w kuchni – świetnie się sprawdza do kotletów.
Dokładamy wszelkich starań, by opinie pochodziły od klientów, którzy używali produktu lub go nabyli. Opinie są zbierane, weryfikowane i publikowane zgodnie z zasadami opisanymi w regulaminie sklepu.
Napisz recenzję do tego produktu, a otrzymasz od nas 50 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zalogowanych i zarejestrowanych w naszym sklepie.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.